Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek

 

https://www.zevzingt.nl/storage/Archief/2023/1125/11.jpg
Wij zijn te vinden op
www.vierlingsbeek-groeningen.nl.

Zanggroep

Een groep van om en nabij 40 zangers en zangeressen in de leeftijd van 40 tot 80 jaar. Onze zanggroep is ontstaan uit een in 1970 opgericht jongerenkoor. In de loop der jaren is het repertoire veranderd van kerkmuziek naar wat het nu is. Elke vrijdagavond wordt er op plezierige, enthousiaste en serieuze wijze gerepeteerd in de gemeenschapsruimte Joffershof in Vierlingsbeek onder leiding van onze dirigent Kenny Janssen.
Wij treden enkele malen per jaar op in allerlei gelegenheden, van bruin café tot cultureel centrum, van winkelgalerij tot stadspark.
Lijkt het zingen iets voor jou en voel je je aangetrokken tot onze zanggroep, neem dan contact op met ons. Met name bij de tenoren en de bassen is er nog voldoende plaats om deel uit te maken van één van deze groepen.

Evergreen

Dit staat voor de muziek die wij ten gehore brengen. Naast evergreens is ons repertoire ook opgebouwd uit musicalsongs, popsongs, gospels en jazz-achtige nummers.
Om een indruk te geven van ons repertoire volgt hier een aantal titels:
Accidentally in love, Under pressure, The logical song, Shallow, Breaking up is hard to do, Don't stop me now.
Bijna alle liederen worden minimaal 4-stemmig gezongen. Enkele nummers worden a cappella gezongen, maar de meeste liederen worden begeleid door ons combo met gitaar, basgitaar, piano en drums.

Vierlingsbeek

Een dorpje met zo'n 2600 inwoners, gelegen tussen de Maas aan de oostzijde en de A73 en de spoorlijn van Nijmegen naar Venlo aan de westzijde, in het uiterste puntje van Noord-Brabant. Of zoals in ons volkslied staat: "tussen Maas en Peelmoerassen".

Terug naar boven

Agenda

Z.E.V. zal nog deelnemen aan de uitvoering van Zing! ON TOUR die nog georganiseerd gaat worden in Eindhoven.

facebook