Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek

Z.E.V.-Interactief

Vanaf 2008 organiseert Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek Z.E.V.-Interactief, een bijna jaarlijks terugkerende reeks concerten in Zalencentrum Concordia aan het Vrijthof in Vierlingsbeek. Er worden twee gastkoren uitgenodigd met de uitdrukkelijke bedoeling om te genieten van elkaars gezelschap en vooral van elkaars gezamenlijke hobby: muziek en zang in een lichtvoetig en eigentijds repertoire onder het motto "Samen zingen en swingen". Voor de avond wordt er een passend thema gekozen.

Op zaterdag 25 november 2023 organiseerde Z.E.V. haar bijna jaarlijkse najaarsconcert Z.E.V.-Interactief, ditmaal in het kader van de organisatie van het samenwerkingsverband Zing! ON TOUR en voor de eerste keer uitgevoerd in de voormalige Laurentiuskerk in Vierlingsbeek. Naast de organiserende vereniging Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek traden op Gospelgroep LichterLaaie uit Eindhoven en omgeving, de a capella groep The Razzmatazz Harmonists uit Weert en The Streetsingers, eveneens uit Weert.

Gospelgroep Lichterlaaie

Gospelgroep Lichterlaaie is een zanggroep van ongeveer 25 enthousiaste mensen uit Eindhoven en omgeving met één gemeenschappelijke passie: zingen en muziek maken tot eer van God. Met deze muziek willen ze graag iets laten zien en horen van de liefde en blijdschap van God. Dit doen ze door het liefst met optredens in openbare gelegenheden, zoals winkelcentra, zorginstellingen, bij evenementen. Heel bijzonder zijn onze optredens in penitentiaire inrichtingen en onlangs tijdens een tour naar Londen. Gospelgroep LichterLaaie heeft een uitgebreid repertoire, van pittige (black) gospel tot ingetogen liederen.

 

https://www.zevzingt.nl/storage/Archief/2023/1125/01.jpg

https://www.zevzingt.nl/storage/Archief/2023/1125/02.jpg

The Razzmatazz Harmonists uit Weert

Niets overtreft de menselijke stem. De onlangs gevormde a capella groep The Razzmatazz Harmonists bestaat uit negen enthousiaste zangers die dezelfde passie voor close harmony zingen delen. Onder leiding van jazzzangeres Shaunette Hildabrand presenteert de groep hun meest actuele programma, een mix van pop- en jazz-standards. Door de afwezigheid van enige instrumentele begeleiding zijn deze vocalisten volledig afhankelijk van elkaar voor de harmonie, het ritme en de klankkleur, waardoor een absolute gelijkheid tussen de stemmen ontstaat.

 

https://www.zevzingt.nl/storage/Archief/2023/1125/03.jpg

https://www.zevzingt.nl/storage/Archief/2023/1125/04.jpg

The Streetsingers uit Weert

53 zangers en zangeressen vormen samen The Streetsingers. Dit koor heeft haar roots in het Weerter Laar en zingt sinds 1980, 43 jaar dus! Vanaf de eerste start tot de dag van vandaag is Noël Seerden hun dirigent en ze worden al 26 jaar vakkundig begeleid door pianist Bert Peeters.
The Streetsingers brengen een repertoire dat gaat van gospel tot pop en van klassiek tot musical tot jazz. Op grote en kleine podia, waar ze een heel divers publiek ontmoeten. Samen zorgen ze voor een kleurrijk en afwisselend stukje muziek. Ze zijn blij dat vanavond te mogen doen in Vierlingsbeek, speciaal voor ZiNG on Tour. Hier zijn The Streetsingers. Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek uit Vierlingsbeek en omgeving

Sinds enige tijd staat Z.E.V. onder leiding van een nieuwe dirigent: Kenny Jansen. Een dirigent-wissel brengt nieuwe geluiden met zich mee. Kom luisteren naar het organiserend koor Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek! Bijna al onze nummers worden minimaal vierstemmig gezongen en worden begeleid door een live combo met gitaar, basgitaar, piano en drums. Enthousiasme, plezier en professionaliteit komen elke repetitie samen. Ons motto is dan ook: Zingen met de puntjes op de i.

Z.E.V. en Z.E.V.-Light organiseerden op zaterdag 24 november 2018 voor de 8e keer het najaarsconcert Z.E.V.-Interactief met als thema "To the movies".

Z.E.V.-Interactief 2018

Deelnemende koren naast Z.E.V. waren de gastkoren Sprightly uit Uden en Palet uit Overloon.

Z.E.V. en Z.E.V.-Light traden op 25 november 2017 op in Zalencentrum Concordia in Vierlingsbeek tijdens de 7e uitvoering van Z.E.V.-Interactief.

De twee gastkoren die optraden waren KoBra uit Brandevoort (Helmond) en Theaterkoor STEM uit de gemeente Meijerijstad en omgeving. Ook deze beide koren staan onder leiding van Nancy Meijer.

Z.E.V. en Z.E.V.-Light kunnen terugkijken op een geslaagd Z.E.V.-Interactief met als thema Let me entertain you.

Op zaterdag 19 november 2016 vond er wederom een muzikale avond Z.E.V.-Interactief plaats onder het motto "Samen zingen en swingen!"
De koren die uitgenodigd waren voor deze zesde editie van Z.E.V.-Interactief waren Love4music uit Veghel en Zanggroep Joyim uit Oploo.
Het thema voor deze avond was Let's dance.

Het concertgedeelte werd gezamenlijk afgesloten door het vertolken van het lied Dancing Queen van ABBA waarbij alle aanwezige zangers zich verspreidden onder het publiek.

Z.E.V. en Z.E.V.-Light kunnen wederom terugblikken op een bijzonder geslaagde avond Z.E.V.-Interactief.

Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek organiseerde op zaterdag 23 november 2013 Z.E.V.-Interactief: de vijfde uitvoering in de reeks jaarlijks terugkerende concerten in Vierlingsbeek.

Vanaf 20.00 uur vond deze muzikale avond plaats in Zalencentrum Concordia aan het Vrijthof in Vierlingsbeek. Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek had voor deze editie opnieuw twee koren uitgenodigd, Vocal Group Mixed uit Roermond en Noisy Voices uit Cuijk.
Het thema was dit jaar: BLUE(S) en zoals altijd was het motto "Samen zingen en swingen".

Het gezamenlijke slotnummer voor dit jaar was Every Day I have the Blues met als solozanger Bas Winkelmolen van Z.E.V..

Als afsluitende act van deze avond trad de formatie Bluez Train uit Vierlingsbeek en omgeving op.

Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek organiseerde voor de 4e keer Z.E.V.-Interactief.

Op zaterdag 17 november 2012 vond er wederom in Zalencentrum Concordia aan het Vrijthof in Vierlingsbeek een muzikale avond plaats onder het motto "Samen zingen en swingen!"
Z.E.V. had daartoe naast Z.E.V. en Z.E.V.-Light zelf gemengd koor Da Capo uit Stramproy en de MusicalMakers uit Boxmeer uitgenodigd voor deze vierde editie van Z.E.V.-Interactief.
Het thema voor deze avond was 'Op Reis'.

Het concertgedeelte werd gezamenlijk afgesloten door het vertolken van het lied 'Back Home Again' van John Denver met als solisten dirigent Marco Mariën en Marieke Seuren van Z.E.V..

Na het laatste optreden kon er nog gezellig gedanst worden op muziek van de band "The Odds", die deze avond voor de verdere invulling zorgde met een prachtig optreden.

Z.E.V. kan wederom terugkijken op een bijzonder geslaagde avond Z.E.V.-Interactief!

Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek organiseerde voor de 3e keer Z.E.V.-Interactief met als thema dit jaar 'Water'.

Op zaterdag 19 november 2011 vond er in Zalencentrum Concordia aan het Vrijthof in Vierlingsbeek wederom een muzikale avond plaats onder het motto "Samen zingen en swingen!".
Z.E.V. had daartoe naast Z.E.V. en Z.E.V.-Light zelf Koor Harmony uit Oostrum en Vocalgroup Voix Là uit Beugen uitgenodigd voor deze derde editie van Z.E.V.-Interactief.

Tijdens deze avond werd op feestelijke en ludieke wijze het prachtige Z.E.V.-jubileumboek gepresenteerd.

Het concertgedeelte werd gezamenlijk afgesloten door het vertolken van het lied 'Bèks Water' dat voor het eerst werd gezongen.

Na het laatste optreden kon er vervolgens nog gezellig gedanst worden op muziek van de formatie "Mister B" uit Beugen. Deze formatie zorgde met een prachtig optreden voor de verdere invulling van deze avond tot in de late uurtjes.

Z.E.V. kan wederom terugkijken op een bijzonder geslaagde avond Z.E.V.-Interactief!

Agenda

Z.E.V. zal nog deelnemen aan de uitvoering van Zing! ON TOUR die nog georganiseerd gaat worden in Eindhoven.

facebook